Aluksi

Olen pitkän linjan musiikin ja laulunteon harrastaja. En ole sattunut löytämään sopivaa soittoporukkaa, joten olen vuosien varrella tehnyt harvakseltaan omia lauluja ja opetellut soittamaan vähäsen eri instrumentteja, sen verran kuin olen omissa touhuissani tarvinnut.

Tämän tein ihan tässä alkuvuodesta. Se tuntuu sopineen aika moneen asiaan jo tämän alkuvuoden aikana.

 

 

Yksi vastaus artikkeliin ”Aluksi”

  1. Tervehdys!

    Hieno idea, onnittelut aktiviteetista!
    Tulen seuraamaan aikaansaanoksiasi mielenkiinolla.

    Hyvää kesää!

    Yst. terv. pelimannipoika Risto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>